Četiri britanske školarke brutalno pretukle kolegicu i stavile snimku na internet

Četiri britanske školarke brutalno pretukle kolegicu i stavile snimku na internet

ČETIRI britanske školarke su suspendirane i protiv njih je pokrenuta policijska istraga nakon što je utvrđeno da su nasilno zlostavljale 14-godišnju školsku kolegicu. Osim što su je redovito zlostavljale u školi, djevojčice su snimile video na kojem brutalno tuku vidno prestrašenu Nadiju Dorrington, te ga postavili na YouTube pod naslovom "Tučnjava s prljavom kujom". Video je uklonjen s popularne stranice na zahtjev roditelja zlostavljane djevojke, ali tek nakon što ga je pogledalo više stotina ljudi.

Na snimci se vidi jedna djevojka u školskoj uniformi kako brutalno mlati nesretnu Nadiju i povlači je za kosu, a uskoro joj se pridružuje i nekoliko njenih kolegica. Nakon tučnjave Nadija je imala modrice po cijelom licu, a na nekoliko mjesta na glavi joj je bila iščupana veća količina kose. Nakon što su roditelji vidjeli snimku na YouTubeu, tražili su da se video ukloni, a o svemu su obavijestili i policiju. Britanski mediji javljaju kako su četiri djevojke suspendirane, a protiv šest djevojčica vodi se policijska istraga. Incident se dogodio prošlog mjeseca u školi u Bournemouthu u Dorsetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na neki nam je način drago što se snimka pojavila na YouTubeu jer sad škola više ne može ignorirati zlostavljanje. Jasno se vide lica svih umiješanih djevojaka i vjerujem da će se taj problem sad napokon riješiti", kaže očuh 14-godišnje Nadije Christian Moran, a njena 33-godišnja majka Lindsay dodaje kako njenu kćer u školi zlostavljaju već dvije godine. "Kad sam vidjela snimku bila sam tako ljuta i uzrujana jer se radi o gnjusnom, odvratnom, zlobnom činu. Bila sam u šoku i tek tada sam shvatila kako ozbiljno može biti zlostavljanje u školama", kaže Nadijina majka.

J.C.
Foto: bnps.co.uk

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara