Cici Kranjčaru provaljeno u stan za vrijeme utakmice

Cici Kranjčaru provaljeno u stan za vrijeme utakmice

HRVATSKOM izborniku Zlatku Kranjčaru nepoznati su provalnici, u vrijeme dok je on u Maksimiru vodio reprezentaciju protiv Bugarske, ušli u stan u Dobrom dolu 49, odakle su ukrali dva zlatna sata marke Cartier i dio obiteljskog nakita, javlja Jutarnji list.

Provala se dogodila u subotu navečer, u vrijeme kad su misli Zlatka Kranjčara, kao i većine stanovnika Hrvatske, bile na maksimirskom stadionu gdje se igrala važna kvalifikacijska utakmice protiv bugarske reprezentacije.

Kranjčar je za provalu saznao u subotu kasno navečer, kad je bio s društvom u hotelu Sheraton.

"Sva je sreća da novac ne držim u kući. Odnijeli su nam dva vrijedna sata marke Cartier te nešto obiteljskog nakita. Do sada nismo primijetili da su ukrali nešto drugo." – izjavio je Cico u nedjelju ujutro u razgovoru s novinarima Jutarnjeg lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski izbornik kazao je da puno više žali za propuštenom prilikom za osvajanje tri boda protiv Bugarske nego za satovima i nakitom, pa dodao kako mu novac i materijalne vrijednosti ionako nikad nisu bile pretjerano važne.

No, Kranjčar je ipak odlučio pojačati mjere sigurnosti u svom stanu za vrijeme trajanja važnih utakmica reprezentacija.

U PU Zagrebačkoj potvrdili su kako je u izbornikov stan provaljeno između 18 i 23 navečer. Krim policija obavila je očevid, a za počiniteljima ove drske krađe se traga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara