Clonaid najavio da će drugog klona dobiti lezbijski par u Europi

DIREKTORICA tvrtke za kloniranje Clonaid Brigitte Boisselier izjavila je za belgijsku TV postaju VTM kako će drugu navodno kloniranu bebu dobiti lezbijski par iz Europe

´Dijete koje će se roditi opet je djevojčica, čiji su roditelji jedan lezbijski par... u Europi´, rekla je Boisselier, odbivši pred kamerama precizirati zemlju u kojoj će se to dogoditi i naznačivši tek da nije daleko od Belgije.

No novinar VTM poslije je rekao kako im je Boisselier, članica raelijanskog kulta, poslije potvrdila da će se dijete roditi u Nizozemskoj, ali nije željela otkriti identitet majke.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik nizozemskog ministarstva zdravstva izjavio je kako nije upoznat sa činjenicom da bi se igdje u Nizozemskoj trebala roditi klonirana beba i nije želio komentirati vijest s belgijske TV.

Clonaid je prošli tjedan ustvrdio da je organizirao rođenje prvog ljudskog klona, djevojčice Eve, čija je majka 31-godišnja Amerikanka, ali dosad nije pružio apsolutno nikakve dokaze koji bi te tvrdnje eventualno potkrijepili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara