Crnogorska policija zaplijenila 100 kilograma skunka

Tekst: S.C.H.
Foto: Ilustracija

CRNOGORSKA policija večeras je potvrdila da je zaplijenila pošiljku od oko 100 kilograma droge na tržištu poznate pod imenom skunk, a uhićeno je i 12 osoba koje se sumnjiče da su sudjelovale u švercu spomenute droge.

Kako prenosi agencija Beta, crnogorska je policija priopćila da je pošiljka skunka (vrsta marihuane) otkrivena u okviru akcije kodnog imena Chivas, koja traje već nekoliko mjeseci, a uhićene osobe pronađene su u Podgorici, Nikšiću i Herceg Novom.

Svi su oni, kako se navodi, pripadali dobro organiziranoj kriminalnoj grupi koja se bavila krijumčarenjem droge iz Albanije preko Crne Gore do BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema priopćenju, grupa je drogu iz Albanije, koja je bila zapakirana u 100 najlonskih vrećica i složena u platnene vreće, u subotu preuzela u Podgorici.
 
Drogu je, kako se sumnja, preuzeo D. Đ. i vozilom krenuo prema Nikšiću, otkuda je droga, prema prijašnjem planu, trebala biti prebačena u BiH, ali je crnogorska policija presrela automobil i zaustavila krijumčarski lanac.

Kao glavni organizatori grupe istaknuti su S.P. iz Skadra u Albaniji i Lj.D. iz Nikšića. Obojica se nalaze u istražnom zatvoru, a svi osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti izvedeni pred istražnog suca Višeg suda u Podgorici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara