Crnoja se pogubio: Jučer tvrdio da je na lažnu adresu prijavljen od 2013., a danas od 2011.

Crnoja se pogubio: Jučer tvrdio da je na lažnu adresu prijavljen od 2013., a danas od 2011.

Foto: FAH

MINISTAR branitelja Mijo Crnoja danas je komentirao činjenicu da je prijavljen na lažnoj adresi, nakon što je cijelu priču otkrio Index.

> Crnoja sve priznao, ali "podmeće mu se jer je hrvatski branitelj"

Ipak, Crnoja je danas iznio drugačije podatke od onih koje je iznio jučer u Dnevniku HRT-a. Naime, Crnoja je jučer tvrdio da je na adresi Gradna 85G prijavljen od 2013. godine, a danas tvrdi da je na tu adresu, koja mu stoji na osobnoj iskaznici, prijavljen od 2011. godine.

Želim biti na toj adresi prijavljen, sva dokumentacija je tu, prijavljen sam od 13.11.2013. i tamo želim kuću izgraditi, tamo sam prijavljen da bih lakše papirologiju mogao rješavati, samo zbog administrativnih razloga", kazao je jučer Crnoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je ponovio razloge zbog kojih se prijavio na tu adresu, ali datum prijave je promijenio.

"Na osobnoj mi piše adresa Samobor Gradna 85G jer tamo želim izgraditi kuću, da mi bude lakše sređivat papire, građevinsku dozvolu koja je u postupku ishođenja", kazao je Crnoja danas u Saboru.

"Ja sam u Samoboru prijavljen i živim u Samoboru od 2003. godine. Na ovu adresu sam prijavljen od 2011. godine, u trenutku kad sam dobio dokumente, kad sam sve zakonski riješio, na tu adresu sam se prijavio", kazao je Crnoja.

Njegovu današnju izjavu pogledajte OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara