Čuljak Šelebaj o optužbama da radi za konkurenciju: Drago mi je da sam veća i od Opre Winfrey!

NOVINARKA HTV-a i urednica Otvorenog Dijana Čuljak Šelebaj u kraćem razgovoru za Index je rekla kako je tekst objavljen u Jutarnjem listu, u kojemu je se optužuje da potajno radi za Novu TV, "običan pamflet".

"Postoje hrvatski sudovi i naručitelj teksta bi, kao i ja, zadovoljštinu za tu nepravdu trebao potražiti na sudu. Ja ću to svakako napraviti", rekla nam je Čuljak Šelebaj te cinično zaključila:

"Drago mi je da sam vrjednija, veća i uspješnija od Opre Winfrey".

Upitana o tome zna li tko stoji iza teksta objavljenog u Jutarnjem listu, Čuljak Šelebaj je istakla kako je o toj temi zasad sve rekla, a ostalo će se rješavati na sudu.

Na pitanje da prokomentira tvrdnje da je suvlasništvom u Core Mediji oštetila HTV-a odgovorila je da je "to smiješno", jer "prema hrvatskom zakonu, sve čime raspolaže moj suprug je 50 posto u mome vlasništvu, a to je u tom ugovoru tako i definirano".

Oštećen menadžer Edvin Softić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Jutarnji list je jučer objavio presliku tajnog ugovora potpisanog između Dijane Čuljak Šelebaj, njezinog supruga Vladimira Šelebaja Sellierija i njihovog odvjetnika, čije ime nije objavljeno, a koji su ugovorom o tajnom društvu postali suvlasnici tvrtke Core Media.

Tvrtka Core Media za Novu TV je producirala emisije "U sridu", "Jedan na jedan", "Dvoboj" i "Istraga".

Osim što je suvlasništvom u tvrtki koja je radila za konkurentsku TV kuću oštetila HTV, Jutarnji list piše da je Čuljak Šelebaj kao suvlasnica oštetila i menadžera Edvina Softića, koji je u Core Mediji svojedobno bio jedna od glavnih osoba za kontakte, dogovaranje poslova i osmišljavanje emisija.

Prema pričama upućenih, piše Jutarnji, Softić je trebao sudjelovati u dobiti sa 50 posto, ali je ostao bez zarade, jer nije imao potpisan ugovor sa supružnicima. Navodno je prihvatio prijedlog da je njihov odnos nepotrebno formalizirati s obzirom na 15-godišnje prijateljstvo sa Čuljak-Šelebaj.

I.K.
Screenshot: HRT

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara