Dell primio nagradu za najboljeg pružatelja it rješenja

DELL je primio nagradu za najboljeg pružatelja IT rješenja na ceremoniji European Midsize Enterprise Summit 2006, održanoj nedavno u Parizu. Tvrtka je primila priznanje za paletu poslovnih i infrastrukturnih rješenja koja uključuju PowerEdge i PowerVault uređaje.

"Naš jedinstveni izravni poslovni model omogućuje blizak rad s korisnicima, slušanje njihovih želja i ispunjavanje zahtjeva. Naša stalna predanost praćenju industrijskih standarda korisnicima omogućuje smanjenje složenosti njihovog IT okruženja“, izjavio je Eric Velfre, Dellov direktor marketinga  Enterprise segmenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedavno predstavljanje devete generacije PowerEdge poslužitelja, kao i Platinum Plus proizvoda, najviše razine podrške za poslužitelje i sustave za pohranu podataka, pokazuje da nastavljamo s pružanjem proširivih poslovnih rješenja koja našim korisnicima pojednostavljuju poslovanje. U isto vrijeme, polazi nam za rukom povećati vrijeme neprekidnog rada te pružiti cjenovno isplativa rješenja za tvrtke svih veličina“, zaključio je Velfre.

Nagrada je tvrtki dodijeljena nakon nedavnog priznanja struke na ceremoniji Reliability and Service Awards događaja, kada je Dell proglašen najboljom tvrtkom s ponudom rješenja u Enterprise segmentu (Best Enterprise Award).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara