Devetogodišnja djevojčica na košnji lavande završila sa srpom u glavi

PRILIKOM košnje lavande na otoku Hvaru u utorak se dogodila nesvakidašnja nesreća. Naime, devetogodišnja djevojčica zadobila je po život opasne ozljede nakon što joj se u glavu oštrim dijelom zabio metalni srp koji je maloljetni dječak netom prije objesio o obližnju granu, doznajemo iz PU splitsko-dalmatinske.

Maloljetni dječak bio je u skupini osoba koje su kosile lavandu na otoku Hvaru, pri čemu je o jednu od grana objesio metalni srp. U jednom trenutku srp je pao sa grane i oštrim dijelom se zario u glavu devetogodišnje djevojčice.

Nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja u Sućurju, djevojčica je helikopterom prebačena u bolnicu Split, gdje joj je operacijom srp odstranjen, a liječnik je konstatirao da je srp probio desnu čeonu kost lubanje i tvrdu mozgovnu ovojnicu te konstatirao teške tjelesne opasne po život zbog toga što je srp bio zagađen pa postoji opasnost od infekcije i sepse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je na mjestu događaja izvršila očevid, a glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske nam je u srijedu poslijepodne potvrdila kako policija zasad nije podnijela ni prekršajnu ni kaznenu prijavu protiv potencijalnih osumnjičenika.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara