Dikan: Kuljiš je Eni dahtao u telefon, a Tonkica je kravasta i nesretna jer nema djece

"DIKAN RADELJAK je stari splitski luđak s jednom nogom u grobu, on je glupi penzioner i majmun", kazao nam je kolumnist Globusa Denis Kuljiš koji je, kaže, cijelo jutro potrošio na sudu u Zaboku gdje je održan nastavak suđenja za klevetu.

Naime, Radeljaka je razbjesnila njegova kolumna u kojoj Kuljiš, na sebi svojstven način, portretira osobe iz hrvatskog javnog života. Radeljaku se nije svidjelo ni to što je u jednom tekstu novinar Globusa nazvao njegovu pokojnu suprugu Enu Begović prostitutkom.

"Napisao je to jer je u nju bio zaljubljen", kazao je na prošlom ročištu Radeljak na što mu ni Kuljiš nije ostao dužan. "On je stari splitski luđak s jednom nogom u grobu. Pa znate li da je on pričao prošli put na sudu kako sam ja terorizirao njegovu suprugu Enu i noćima je nazivao plačući i dahćući na telefon?! On je glupi penzioner i majmun koji se samo zna rugati tuđim fizičkim nedostacima", kazao je Kuljiš u razgovoru za Index. Ispričao nam je kako je Radeljak na sudu također kazao kako se ta ljubav između njih dvoje nije mogla ostvariti govoreći "Poštovani suče, samo pogledajte optuženoga".

"Butković najružniji čovjek na svijetu, Tonkica nesretna jer ne može smršavjeti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnji sudionici rasprave, osim njih dvojice, bili su novinar Davor Butković iz Jutarnjeg lista, Mark Cigoj iz Globusa i glavna urednica časopisa Story Tonkica Kalauz. Oni su, u svojstvu obrane, sudu trebali dočarati kakav je Radeljak zapravo prema novinarima. Tako je Butković rekao da je Dikan Radeljak "poznat po svojim ucjenjivačkim metodama"  te da  je zatražio i od njega ispriku. "Ja nisam pristao na to pa je Radeljak u jednom časopisu kazao kako sam ja najružniji čovjek na svijetu te da kako se uopće mogu pogledati u ogledalo", otkrio je.

Radeljaka nije štedjela niti Kalauz koja se prisjetila kako ju je, nakon što je Vlatka Pokos dala intervju za njen časopis, Radeljak počastio u novinama kazavši da je "kravasta i nesretna jer ne može smršavjeti". No, ni danas joj Radeljak nije ostao dužan, priča nam Kuljiš kako joj je pri njenom izlasku iz sudnice dobacio "Vi ste nesretni jer nemate djece".

"Ovo sve zaista nema smisla, nas četvero smo u Zaboku izgubili cijelo jutro prepucavajući se s tim likom", ogorčen je Kuljiš koji od svoje obrane, kaže, neće odustati.

J.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara