Direktor trogirske marine: Sam ću odlučiti o odlasku u mirovinu

ANTE BRODARIĆ, direktor trogirske ACI marine, demantirao je medijske napise o malverzacijama koje su se navodno događale pod njegovim pokroviteljstvom. U razgovoru za Radio Trogir Brodarić je napise o malverzacijama nazvao "totalnom neistinom".

"To potvrđuje i činjenica da smo u marini imali sedam inspekcija Državnog inspektorata, koje su utvrdile da su svi zapisnici uredni i čisti. I policija iz Trogira, kao i djelatnici odjela za gospodarski kriminal PU splitsko dalmatinske su sve ispitali i utvrdili da nema ama baš nikakvih nepravilnosti u radu ove marine." - kazao je Brodarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv osobe koje je sve to plasirala u javnost, Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je kaznenu prijavu za lažno prijavljivanje direktora marine Trogir i njegovih 17 djelatnika." - dodao je Brodarić.

Na novinarski upit o odlasku u mirovinu, koji je jučer u razgovoru za Index potvrdio predsjednik Uprave ACI d.d. Opatija, Brodarić je kazao: "Što se tiče odlaska u mirovinu, to ću odlučiti sam. Drugo nemam što izjaviti."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara