Djevojčice uhićene zbog hladnokrvnog ubojstva

DVIJE djevojčice, 15-godišnja Lakeisha Davis i njena godinu dana mlađa prijateljica, uhićene su u američkoj državi Georgiji, zbog sumnje da su u motelu brutalno ubile dvojicu muškaraca.

Kako javlja CNN, ubojstva su se dogodila u četvrtak u Dublinu, gradiću od 15.800 stanovnika, dvjestotinjak kilometara udaljenom od Atlante.

"Ubojstva su bila vrlo metodična" - izjavio je John Bankhead glasnogovornik policije u Georgiji.

"Tijela ubijenih, 25-godišnjeg Fredricka Williamsa i 26-godišnjeg Renata Stanley pronađena su nekoliko sati nakon što su ubijeni u motelu. Djevojke su im ukrale 200 dolara." - priopćeno je iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef policije Wayne Cain izjavio je da je starija djevojka zaustavila žrtve na cesti i zatražila od njih da povezu prijateljicu i nju.

Da bi priča bila još bizarnija, na putu prema motelu gdje su ubijeni, muškarci su 15-godišnjakinju dovezli do njenog doma gdje je ona pokupila malokalibarski pištolj s kojim su ubijeni.

"Muškarci su u motelu uzeli odvojene sobe, a djevojčica je ušetala u sobe i hladnokrvno ih ubila." - kazao je Cain.

Craig Fraser, državni odvjetnik, izjavio je da će djevojke biti procesuirane kao odrasle osobe. Lakisha Davis se sumnjiči za ubojstvo i oružanu pljačku, a godinu dana mlađa suučesnica za oružanu pljačku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara