Donacija "Croatia osiguranja" kninskom Caritasu

Marijan Čurković, glavni direktor Croatia osiguranja, uručio je danas kninskom gvardijanu i voditelju Caritasa u Kninu fra Petru Klariću ček vrijedan 100.000 kuna.

Riječ je o drugoj donaciji od 100.000 kuna te najstarije hrvatske osiguravateljske kuće, koja je lani prilikom otvaranja svoje obnovljene poslovnice u Kninu također Caritasu darovala istu svotu novca.

Marijan Čurković rekao je da će se i ubuduće pomagati najugroženijim skupinama Kninjana, a najavio je i pomoć kninskim obiteljima s puno djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Voditelj Caritasa pri samostanu sv. Ante fra Petar Klarić, zahvalivši na donaciji, rekao je kako je ona došla u pravi tren jer su zalihe hrane u Caritasu pri kraju. Darovani novac bit će utrošen isključivo u nabavu hrane za pučku kuhinju u Kninu, koja svakodnevno priprema 130 obroka za najsiromašnije, rekao je fra Petar Klarić.

Svečanosti predaje te vrijedne donacije bili su nazočni i Zdravko Piterović, izvršni direktor Croatia osiguranja, te Ante Kulušić, direktor šibenskog Croatia osiguranja, u sklopu kojega djeluje i kninska poslovnica.

(Hina) xavuk ysp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara