Donacija od 75 tisuća kuna Centru Goljak

Donacija od 75 tisuća kuna Centru Goljak

DONACIJOM City Centra one Centru za odgoj i obrazovanje Goljak, u vrijednosti od 75.000 kuna, opremljene su učionica prilagođena za nastavu djece s posebnim potrebama te blagovaonica. Riječ je o prvoj donaciji u akciju prikupljanja sredstava za opremanje 10 učionica Centra.

Učenici područne škole Rudeš sada nastavu mogu pratiti iz prilagođenih stolica i stolova koji im omogućuju da samostalno dohvaćaju didaktički materijal. Ovom se akcijom i nastavnicima pružaju primjereni uvjeti rada s djecom s motoričkim oštećenjima i neurorazvojnim poremećajima, a doniranim su financijskim sredstvima obnovljeni i stolovi u blagovaonici.

"Naša je želja bila razveseliti učenike centra, kao i njihove nastavnike i roditelje novim klupama i stolcima i time pokazati da City Center, kao veliki trgovački centar, ima i veliko srce. Nadam se da će se i druge tvrtke uključiti u akciju opremanja preostalih prostora centra Goljak", istaknuo je Sven Vorih, generalni direktor City Centra one. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je još jedan hvalevrijedan primjer naše suradnje s dobrim ljudima i donatorima  usmjerenima na poboljšanje kvalitete nastave u našem centru", dodao je Željko Kranjec, ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Goljak.

Centar Goljak već 60 godina radi na tri lokacije u Zagrebu te skrbi o 146 mališana s motoričkim oštećenjima i neurorazvojnim poremećajima. Ovom je prilikom City Centar primio i povelju o kumstvu, a učenici su prisutne razveselili i prigodnom predstavom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara