DORF ´07 u ožujku u Vinkovcima

FESTIVAL dokumentarnog rock filma DORF '07, održat će se u  Vinkovcima od 08. do 11. ožujka 2007. godine, u organizaciji Udruge ljubitelja filma iz Vinkovaca. Događaj će se održati u Gradskom kazalištu "Joza Ivakić".

U programu festivala bit će prikazano 14 filmova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, te SAD. Bit će upriličena i 2 koncerta, izložba rock fotografije a u pripremi je još nekoliko popratnih događaja.

Namjera je Festivalom započeti povezivanje Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije s ostalim regionalnim udrugama i projektima kojima je cilj povezivanje i razmjena kulturnih informacija, posebno među mladim ljudima, i prikaz recentnog filmskog stvaralaštva inkorporiranog u modernu pop-kulturu, navodi se u priopćenju Udruge ljubitelja fila "Rare".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U projekt su uključeni vinkovački djelatnici, uglavnom mlađe generacije, i namjera je Vinkovce promovirati i istaknuti kao mjesto u kojem talentirani i sposobni mladi ljudi kreiraju sebi slobodno vrijeme, te vratiti Vinkovce na karte Hrvatske i cijele regije, kao mjesto s bogatom glazbenom i kulturnom poviješću.

Detaljnije informacije vezane uz DORF '07 mogu se pronaći na http://dorf.blog.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara