Doris Košta: Zastupam obespravljene Hrvate

Doris Košta: Zastupam obespravljene Hrvate
SPLITSKA odvjetnica Doris Košta, koja je najavila ulazak u izbornu utrku kao kandidatkinja Saveza udruga stanara Hrvatske, izjavila je danas kako vjeruje u pobjedu na predsjedničkim izborima jer, kako je rekla, zastupa obespravljene Hrvate.

Kazala je kako nije bila njezina ideja da se kandidira za predsjednicu države, nego "jednog dijela obespravljenih Hrvata". Nju je službeno jučer u Zagrebu za predsjednicu Hrvatske kandidirao Savez udruga stanara Hrvatske.

"Apsolutno je rizično kandidirati se pored respektabilnih kandidata kao što su Stipe Mesić, Jadranka Kosor ili Đurđa Adlešić, ali smatram da imam veliku šansu za pobjedu, jer se u to inače ne bih upustila", kazala je Košta Hini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodala je kako će njezina predsjednička kampanja biti izuzetno skromna.

"Ja se neću razbacivati skupom kampanjom, jer se zna koga zastupam, ali ću mom izbornom tijelu ponuditi više od vrijednosti novca i luksuznih jumbo plakata i svega onog što se utroši u kampanju", rekla je.

Košta je kazala da će biračima dati prije svega neposredni kontakt i realna obećanja te da će nastojati u svakom trenutku, u okviru svjih mogućnosti, neposredno pružiti pomoć svakoj osobi koja ju od nje zatraži.

Doris Košta je donedavno bila u vrhu splitske podružnice DC-a, a u javnosti je bila poznata i kao odvjetnica nogometnog kluba Hajduk.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara