Dugogodišnje maltretiranje Ulcinjanka prekinula likvidiravši svekra hicem u glavu

Dugogodišnje maltretiranje Ulcinjanka prekinula likvidiravši svekra hicem u glavu

"DOĐITE po mene, ubila sam svekra", bile su riječi kojima je 47-godišnja Aleksandra Gaši iz Ulcinja u Crnoj Gori pozvala policiju nakon što je hicem iz pištolja ubila svog 78-godišnjeg svekra Ljuzu Gašija, pišu podgoričke Vijesti.

Ubojstvo se dogodilo u subotu navečer oko 23 sata kada je Aleksandra Gaši uzela pištolj i hicem u glavu ubila svekra. Prema saznanjima podgoričkog lista, žena je na svekra pucala nakon što je cijeli dan s njime bil u konfliktu koji zapravo traje već dulji niz godina.

Njen odvjetnik Zoran Piperović potvrdio je Vijestima da nesuglasice između njegove štićenice i pokojnog Gašija traju godinama, a kulminirale su u subotu nakon što se Gaši navečer vratio kući iz šetnje. Tada je počeo psovati i vrijeđati snahu s kojom je ranije tijekom dana dolazio u konflikt.

Svađali su se naime jer je ona dolazila u njegov dio kuće i upozoravala ga da se stiša i da prestane praviti buku. S njime su bile dvije ženske osobe koje su Aleksandru Gaši, kako ona tvrdi, pri tom ismijavale i izrugivale se s njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navečer, nakon što se vratio kući Aleksandra Gaši je uzela pištolj i naočigled svekrovnih gošći iz Albanije ustrijelila 78-godišnjaka u glavu.

Aleksandra Gaši priznala je zločin, a preko odvjetnika je objasnila da se sa svekrom već godinama ne slaže i da ju on nikada nije dobro prihvatio. Sin ubijenog Gašija, Marselj Gaši, u Ulcinju je poznat kao dobar čovjek i ugledni zlatar, a s Aleksandrom Gaši ima sina Gabrijela koji navodno ne živi u Crnoj Gori već je negdje u inozemstvu kako bi izbjegao služenje pravomoćne zatvorske kazne.

R.I.
Foto: Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara