Dvojica pljačkaša iz sesvetske kladionice odnijela oko 60.000 kuna

PO VEĆ utvrđenom scenariju pljački kladionica, dvojica maskiranih razbojnika su upala u poslovnicu sportske kladionice Super sport u Kašinskoj ulici u Sesvetama, te su prijeteći pištoljem od djelatnice kladionice tražili da im preda novac.

Razbojstvo se dogodilo jučer navečer oko 19 sati, a policija je priopćila da su pljačkaši odnijeli oko 60.000 kuna prometa. Jedan je lopov bio maskiran crnom kapom s otvorom za oči, dok je drugi pljačkaš preko donjeg dijela lica navukao jaknu.

Jedan je pljačkaš ostao kod ulaznih vrata, dok je drugi prišao pultu za kojim je 23-godišnjakinja radila. Ona, u strahu za svoj život, nije oklijevala već je pljačkašima predala novac, a oni su nakon toga pobjegli u nepoznatom smjeru.

Još jedno razbojstvo dogodilo se jučer, a ovoga puta na meti pljačkaša bila je benzinska postaja u Strmcu kod Samobora.

Nepoznati napadač je oko 11.45 sati, prijeteći pištoljem, izvršio razbojstvo nad 24-godišnjim djelatnikom Europetrolove benzinske postaje iz koje je odnio nekoliko tisuća kuna.

Policija, slično kao i u brojnim dosadašnjim slučajevima pljački kladionica i drugih objekata, još uvijek traga za počiniteljima razbojstava.

(Foto: Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara