Enelovo rješenje nominirano za najbolju aplikaciju s područja trgovine

MICROSOFT i ove godine podržava europsku RAD nagradu (European Retail Application Developer Awards) čiji je cilj pronaći i prepoznati inovativne softverske tvrtke i pojedince koji stvaraju aplikacije i rješenja koja donose novu poslovnu vrijednost u trgovinskim okruženjima.

Jedan od kandidata za ovogodišnju nagradu je i SUSTAV (Sustav POS v4.x), proizvod hrvatske tvrtke ENEL-Split.

Prezentirane su poslovne vrijednosti koje su korisnicima SUSTAV-a omogućile ostvarivanje njihovih poslovnih ciljeva (prvenstveno Alastoru, koji je u samo dvije godine izgradio maloprodajni lanac i tako postao jedna od najvećih trgovačkih tvrtki u zemlji i tržišni lider u maloprodaji na području istočne Hrvatske).

U konkurenciji rekordnog broja sudionika iz 19 država Europe, Srednjeg Istoka i Afrike (EMEA regija), kao i nekoliko američkih tvrtki s referencama u Europi, Enelov SUSTAV je ušao u finale izbora u kategoriji aplikacija za potporu trgovinama hranom i ljekarnama (Retail in-store applications - Food grocery & drug).

Ostale dvije nominacije pripale su američkoj NCR Corp. i islandskom GoPro Landsteiner Development. Ovo je još jedno u nizu prestižnih priznanja Enelovom SUSTAV-u, koji se može pohvaliti oznakama Izvorno hrvatsko i Designed for MS BackOffice, kao i sudjelovanjem u finalu Microsoftove Fusion konferencije 2001. godine.

To je, također, novi poticaj domaćoj softverskoj industriji koja je u posljednje dvije godine ostvarila niz uspjeha na svjetskim softverskim natjecanjima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je dokazana konkurentnost hrvatskih softverskih tvrtki na globalnoj razini, kao i visoka razina znanja kojom raspolažu domaći IT stručnjaci.

Proglašenja pobjednika bit će održano 9. travnja u okviru Global Retail Technology Foruma koji se održava u Parizu, od 8. do 10. travnja.

Popis svih finalista za ovu nagradu može se pronaći na web stranicama http://www.microsoft.com/europe/rad/finalists.asp.
ENEL-Split

Misija Enela je kvalitetnim vlastitim softverskim rješenjima i pripadajućim uslugama pružiti stručnu podršku srednjim i velikim tvrtkama u informatizaciji njihovih poslovnih sustava.

Enel ima status Microsoft Certified Partner, Microsoft Authorized Training Center te IBM VAR Partner. Za više informacija o Enelu, posjetite web stranice http://www.enel.hr/split.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara