Engleski manijak nožem izbo tri djevojke u autobusu

TRI DJEVOJKE stare 14, 15 i 17 godina napao je u engleskom Dorsetu nepoznati mladić u srijedu kasno navečer nakon što su izašle iz autobusa, a dvije su teško ozlijeđene.

Djevojčice su se vozile linijom broj 31 te izašle na stanici Bridgeport, a nakon kratke svađe napadač ih je izbo, najvjerojatnije nožem.

"Nakon izlaska iz autobusa djevojke i muškarac su se posvađali, a zatim ih je on napao nožem." - kazao je Pete Meteau iz tamošnje policije, a prenosi BBC.

Rasheed Ahmed, vlasnik restorana u East Streetu ispred kojeg se dogodio napad, tvrdi kako je čuo povike u pomoć i vrisak.

"Jedna od djevojčica teško je krvarila i s mobitela zvala majku te joj kroz plač vikala: "Mama, pomozi mi!", dok je druga djevojka također krvarila." - kazao je svjedok Rasheed Ahmed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnička pomoć pružena je djevojčicama na mjestu napada, a zatim su odvezene u bolnicu u Dorchesteru. 14-godišnjakinja je zadržana na intenzivnoj njezi, a 15-godišnjakinji je stanje stabilno.

Policija je opisala napadača kao 20-godišnjaka tamne kose u tamnim hlačama i jakni, s kapom na glavi i bijelim tenisicama, te za njime intenzivno traga.

Policija je pretražila autobus broj 31 koji povezuje Charmouth i Weymouth, u kojem su djevojčice putovale, te pregladavaju snimke sigurnosnih kamera.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara