Ericsson isporučuje 2G/3G WCDMA mrežu tajvanskom operatoru

TAJVANSKI operator Far EasTone Telecommunications izabrao je Ericsson za isključivog isporučitelja 2G/3G mreže koja će se protezati cijelim otokom.

Ericsson će proširiti i nadograditi postojeću 2G-mrežu, kao i isporučiti cjelovito GSM-GPRS-WCDMA rješenje koje će korisnicima tajvanskoga operatora osigurati nesmetan prijelaz s 2G mreža na mreže treće generacije mobilne komunikacije.

Ovaj ugovor s operatorom Far EasTone sastoji se od cjelovitoga 3G sustava koji uključuje WCDMA radio pristupnu mrežu, temeljnu mrežu i široku paletu profesionalnih usluga kompaniji Yuan-Ze Telecommunications, podružnici kompanije Far EasTone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvedba WCDMA-sustava započet će smjesta i bit će isporučena po principu "ključ u ruke". Uz to, bit će potpisan okvirni ugovor za širenje postojeće GSM mreže i pridruženih usluga kompanije Far EasTone.

Ovaj WCDMA ugovor s Yuan-Ze Telecommunications, podružnicom kompanije FarEasTone, potvrđuje vodeći položaj Ericssona u isporuci 3G mobilnih sustava u svijetu. Ericsson je, do sada, potvrđen kao isporučitelj u 38 od 73 objavljenih WCDMA ugovora i ima udio na svjetskom tržištu od 40 posto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara