Fabrizio Corona: Mafija posjeduje fotografije golog Berlusconija s prostitutkama

Foto: AFP

TALIJANSKO tužiteljstvo steže obruč oko Berlusconija. Naime, glavni tužitelj u Milanu izjavio je kako u srijedu planira uputiti sudu zahtjev za pokretanje procesa protiv premijera Silvia Berlusconija zbog seksa s maloljetnicom i zbog zloporabe ovlasti.

Berlusconija se sumnjiči da je plaćao za seks sa 17-godišnjakinjom te da je jednom intervenirao kako bi je oslobodili iz pritvora nakon što je privedena zbog krađe. BBC podsjeća kako je oslobođena nakon telefonskog poziva samog premijera policiji.

Karima El Mahroug, poznatija pod imenom Ruby Srcolomka, demantira da je imala seksualni odnos s Berlusconijem. I on također odbacuje sve optužbe i tvrdi kako se radi o politički motiviranim optužbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabrizio Corona: Fotografije golog Berlusconija s prostitutkama su kod mafije

U Italiji ne jenjava ni afera oko navodnih fotografija na kojima se talijanski premijer gol slikao s maloljetnim prostitutkama. O fotografijama je za talijansku televiziju progovorio Fabrizio Corona, bivši suprug Nine Morić i vlasnik fotografske agencije specijalizirane upravo za fotografije slavnih osoba.

"Fotografije posjeduje napuljska mafija", tvrdi Corona i dodaje kako su ovih dana predstavnici jednog poznatog tjednika bili u Napulju kako bi pregovarali o kupnji fotografija s šefovima organiziranog kriminala. Corona je izjavio da je Berlusconi na fotografijama sasvim gol, da bi nešto kasnije rekao da se ne radi o "opscenim" fotkama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara