Facebook Timeline od danas dostupan svima

Foto: Facebook

FACEBOOK je objavio kako je od danas Timeline dostupan svima. Novi profil korisnike ohrabruje i potiče da objavljuju što više podataka iz svog života, točnije, Facebook želi da objavite čitav vaš život, a putem Timelinea prema onome što odlučite objaviti svi mogu znati što vam se događalo u bilo kojoj fazi života, počevši od vašeg rođenja.

Prilikom predstavljanja Timelinea u rujnu Zuckerberg je rekao "Ispričajte cijelu priču o vašem životu na samo jednoj stranici."

Kada se prebacite na novi profil imat ćete sedam dana da provjerite i pregledate sve što će se pojaviti u vašem Timelineu prije nego što to vidi itko drugi. Izgled stranice bit će potpuno drugačiji i sadržavat će uistinu mnogo informacija.

U početku Facebook će sastaviti Timeline za vas, sa informacijama koje ste već objavili, a kasnije možete odlučiti što ćete ostaviti objavljeno ili sakriti, te možete dodavati nove informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vas brine pitanje sigurnosti i činjenica da će svi sada moći vidjeti sve vaše informacije, Facebook se pobrinuo i za to. S par klikova možete odrediti tko što smije vidjeti. Važna opcija za zapamtiti, ali isto tako mogla bi vam oduzeti i dosta vremena, jer ako imate puno Facebook prijatelja, morat ćete za svakog posebno odlučiti što on smije vidjeti ili ne.

Možda ipak ne zvuči tako zabavno kao na početku, ali Facebook vam, nakon mnogo strke oko povrede privatnosti korisnika, ipak daje nekakvu kontrolu.

Klikom na ovu stranicu i na opciju Get Timeline novi izgled Facebook profila sada možete instalirati i vi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara