Fritzl je silovao i svoju unuku?

AUSTRIJSKI monstrum Josef Fritzl možda je godinama silovao i svoju unuku Kerstin koja se sada bori za život.

Policija sumnja da se to moglo dogoditi vrlo lako, jer je Fritzl već počeo gubiti seksualni interes za svoju prerano ostarjelu kćer, piše Sun. Međutim policija ne može ispitati Kerstin, jer se nalazi u komi i većina njenih organa lagano otkazuje.

Mediji su već ranije otkrili kako je Fritzl namjeravao pustiti svoju drugu obitelj iz zatočeništva, jer mu kćer više nije bila fizički privlačna. Stoga je vrlo moguće da je u međuvremenu svoje izopačene nagone olakšavao na vlastitoj unuci. Policija je, također, jučer otkrila da je četveročlana obitelj bila zatočena u komori veličine 35 metara kvadratnih do koje se moglo doći samo kroz osam zaključanih vrata.

Pronađen drugi ulaz u podrum

Prva vrata napravljena su od betona i čelika te teže pola tone. Otvarala su se pomoću šifre koju je znao samo Josef Fritzl. Do nesretne obitelji trebalo je proći još niz labirinata i tunela. Šef policije Franz Polzer kazao je kako su pronašli još jedan ulaz u podrum. Nalazio se skriven u vrtu i Fritzl ga vjerojatno nije nikad ni koristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kerstin se nalazi u lošem stanju i nemoguće ju je ispitati, jer nije pri svijesti. No, mogu reći da joj se stanje posljednjih dana malo popravilo", kazao je dr Albert Reiter. Ostatak obitelji se nalazi na psihijatrijskom promatranju u bolnici i liječnici za njih tvrde da se odlično oporavljaju. Stefan i Felix, "podrumska djeca", upoznala su svoju braću i sestre koje su imali privilegiju odrastati donekle normalno, na površini.

"Oni su jako propatili i vrlo je bitno da njihove sobe ne budu zamračene cijelo vrijeme. Majci Elisabeth i najmlađem djetetu smo dali tamne naočale, jer su jako osjetljivi na svjetlost. No, njihova blijeda koža se popravlja iz dana u dan", kazao je dr. Kepplinger ističući važnost da obitelji i u bolnici vrijeme mora protjecati sporo. 

Sirota Elisabeth molila je oca da joj djeci donese vitamina D kako se zbog nedostatka sunca ne bi deformirali. No, on tom zahtjevu nije udovoljio. Fritzl je s uređenjem podruma počeo davne 1978., godinu dana nakon što je počeo zlostavljati tada 12-godišnju Elisabeth.

J.M
Foto: Bild

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara