Gabrić nije došao na razgovor u dubrovačko Državno odvjetništvo

STIPE GABRIĆ JAMBO danas se nije pojavio na obavijesnom razgovoru u dubrovačkom Županijskom državnom odvjetništvu pred kojim je trebao pojasniti svoje optužbe koje je u medijima iznio na račun visokih HDZ-ovih dužnosnika.

Zamjenik dubrovačkog županijskog državnog odvjetnika Vlatko Cibilić novinarima je rekao da ga je Gabrić jutros telefonski obavijestio da neće doći na razgovor.

U izjavi za Hinu Gabrić je rekao da je sastanak odgođen za idući četvrtak, 4. rujna, također u 10 sati, a svoj je današnji nedolazak opravdao "neodgodivim poslovnim obvezama u Splitu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naglasio je da ne odustaje od "planiranog sastanka s državnim odvjetnikom".

"Ne bježim od nikoga i od ničega, a najmanje od istine", rekao je Gabrić, ponovivši kako mu je želja dokumentirati svoje optužbe na račun HDZ-ovaca Vladimira Šeksa i Luke Bebića, koje je optužio za iznude i ucjene.

Gabrić, gradonačelnik Metkovića, prije dva je dana podnio ostavku na mjesto predsjednika Gradskog odbora HDZ-a u Metkoviću, a deset članova Gradskoga vijeća stavilo mu je svoje mandate na raspolaganje, ne prihvaćajući prijedlog vodstva HDZ-a da ga se isključi iz stranke.

Naime, Nacionalno vijeće HDZ-a danas bi trebalo odlučiti o Gabrićevu isključenju iz HDZ-a, koje je pokrenulo Predsjedništvo stranke jer je, kako kažu, izjavama o "plaćanju reketa HDZ-ovoj vlasti" naštetio stranci.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara