GALERIJA Karamarko cijelo vrijeme radio grimase na sjednici Vlade

GALERIJA Karamarko cijelo vrijeme radio grimase na sjednici Vlade

Foto: Screenshot

NA današnjoj sjednici Vlade koja je počela srdačnim pozdravom premijera Tihomira Oreškovića i prvog potpredsjednika Tomislava Karamarka te Oreškovićevim "Lijepo vas je vidjeti", Karamarkovo dobro raspoloženje nije potrajalo.

U jednom je trenutku na nekoliko minuta čak i izašao iz dvorane, a kada se vratio na licu mu se vrlo dobro moglo vidjeti da bi radije bio bilo gdje drugdje nego pored Oreškovića.

Karamarko je djelovao vrlo nezainteresirano, a dobar dio sjednice proveo je tipkajući po mobitelu.

Orešković ga nazvao ogromnim teretom za Vladu u HDZ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Karamarko je jučer na konferenciji za medije objavio da HDZ pokreće opoziv premijera Oreškovića te da imaju dovoljno ruku za rušenje Vlade.

"HDZ danas pokreće postupak opoziva premijera Oreškovića.Pozivamo sve subjekte u ovoj političkoj igri da se uozbilje jer neće biti dobro. Vremena još ima za ozbiljnu, presloženu Vladu. Ne želim nikoga napadati, ali situacija nije dobra. Ali u ovoj lakrdiji HDZ ne može sudjelovati", rekao je Karamarko danas ujutro na konferenciji za medije.

Orešković mu u kasnijoj izjavi nije ostao dužan.

"Kratko ću. Ovo je bitka za Hrvatsku. To vidite. Čuo sam izjave Karamarka danas . Moja poruka je jasna, ja sam dobio u Saboru povjerenje i ne bojim se opet ga tražiti. Tu sam. Dolazim s porukom. Poštujem HDZ kao stranku, ali Karamarko je ogroman teret za ovu Vladu i čak za HDZ, i uvjeren sam da će HDZ donijeti pravilnu odluku na kraju dana", kazao je Orešković neposredno prije sastanka s Petrovom koji se održao u Oreškovićevu stanu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara