Glas Slavonije zaprimio prijetnju smrću, kao i prije ubojstva Samira Nukića

U REDAKCIJU Glasa Slavonije jučer je stigla bijela kuverta u kojoj je velikim slovima, crnim flomasterom, bila napisana poruka "IT´ S NEXT...", i u nastavku ime i prezime osobe s područja Osječko-baranjske županije, javlja Glas Slavonije. U redakciji su saznali da se ime odnosi na osobu koja je navodno u kontaktu s jednim od ubijenih Osječana čije ubojstvo do danas nije rasvijetljeno.

Glas Slavonije piše da zabrinjava činjenica da je nekoliko dana nakon ubojstva Vlade Barbarića Pape, u listopadu 2003., u redakciju stigla dopisnica na kojoj je kemijskom olovkom bilo napisano "SAMIR IS NEXT". kriminalistički tehničari osječke policije su uzeli tada otiske s dopisnice, ali ništa konkretno nije pronađeno. Nakon tri godine prijetnja se obistinila, kada je Samir Nukić ubijen ispred restorana "Bonus"  u Osijeku u prosincu 2006., kada je u njega nepoznati ubojica iz neposredne blizine ispalio nekoliko hitaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redakcija Glasa Slavonije se nada da će policija ovog puta uspjeti pronaći autora prijetećeg pisma i spriječiti eventualni zločin.

D.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara