Glavaš ljetuje s novinarkom Glasa Slavonije

BRANIMIR GLAVAŠ ljetuje na Ugljanu s bliskom prijateljicom Sanjom Marketić, pomoćnicom urednika Glasa Slavonije. Vrijeme krate pregledavajući dokumente, čiji sadržaj nije poznat.

Kako doznaje Globus, Glavaš je na petnaestodnevnom odmoru s 39-godišnjom novinarkom, a do svoje je vikendice doplovio gliserom. Vikendica u Lukoranu na otok Ugljanu je destinacija na kojoj su Glavaša posjećivali bivši stranački kolege, među ostalima Ivo Sanader i Vladimir Šeks.

Atraktivna vikendica među najvećima je u mjestu, a krase je i dodatni sadržaji poput glisera, vodenih skutera, motora i automobila poput BMW-a serije 1, Audija A3 i džipa marke Honda.

Prema pisanju tjednika Globus, Glavaš rijetko izlazi iz kuće ograđene željeznom ogradom, te vrijeme provodi razgovarajući na mobitel. Rijetko se i kupa, a mještani potvrđuju da se njihov najpoznatiji turist rijetko pojavljuje u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari koji su tri dana pratili Glavaša doznali su da mu društvo na odmoru prave 14-godišnji sin Filip, mlađi muškarac i prijateljica Sanja.

Glavaš, koji je posljednjih par tjedana prozivan i teško optuživan za ubojstva srpskih civila 1991. i 1992., ničim nije izazivao pažnju mještana prilikom jedinog izlaska na kavu u mjestu Preko.

Javnost je podijeljena oko Glavaševe odgovornosti, a anketa koju je proveo Globusov anketni tim pokazala je kako skoro polovica građana misli da se neće pronaći odgovorni za ratne zločine u Osijeku.

(Foto: Globus)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara