Goran Ivanišević nastavio bespravnu gradnju na Mejama

OKO GRADNJE kuće Gorana Ivaniševića na splitskim Mejama ovih se dana ponovno digla prašina. Od ranije je poznato da je Ivanišević uzurpirao zemljište susjedne obitelji Šerić, a ovih je dana potpuno bespravno izgradio golemi spremnik za loživo ulje tik do pločnika i ulice Meštrovićevo šetalište.

Da je Ivanišević nedavno bespravno postavio spremnik za ulje za "Slobodnu Dalmaciju" potvrdio je i građevinski inspektor. Ustvrdio je da se radi o "dogradnji — ukopanom objektu dimenzija 8,20 puta 3,75 metara, u naravi cisterni za lož ulje".

Iako su inspektori učili nepravilnosti, radovi na spremniku su nastavljeni, te su ga radnici jučer oblagali velikim kamenim pločama.

Budući da gradnja spremnika nije predviđena građevinskom dozvolom, te da nema suglasnost policije, vatrogasaca i gradskih prometnih službi, postavlja se pitanje je li njegovom gradnjom ugrožena sigurnost prolaznika.

Unatoč činjenici da je našem poznatom tenisaču splitski Općinski sud još 23. siječnja privremenom mjerom zabranio bilo kakve radove na dijelu parcele koji graniči s posjedom obitelji Šerić, Ivanišević odluku ne poštuje. On je u međuvremenu upravo na tom mjestu gotovo u potpunosti izgradio golemi zid.

Ivaniševićevi susjedi danonoćno stražare nad nekoliko metara ostataka starog ogradnog zida, koji jedini može poslužiti kao dokaz da im je u dužini od 55 metara uzurpirano zemljište, piše "Slobodna Dalmacija".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara