Goran Milić prelazi na Novu TV?

GORAN MILIĆ, novinar i urednik na HTV-u razmišlja o prelasku na Novu TV. O uvjetima je navodno već pregovarao, a plaća bi mu trebala iznositi 40 tisuća kuna.

Kako od izvora s HTV-a doznaje Jutarnji list, urednik Brisanog prostora i nedeljnog Dnevnika tražio je 40 tisuća kuna plaću plus deset tisuća kuna po emisiji.

"Ne mogu oni toliko platiti koliko ja mogu raditi. Radio bih najradije svugdje pomalo, bez obzira na uvjete. Meni je žao što uopće postoji konkurencija jer bih radio na svakoj televiziji, bilo to na RiTV ili NiTV, gdje sam uostalom i radio. Znam ja da bi se na Novoj TV veselili. Najbolji uvjeti su na HRT-u, no tek kad ih dobiješ. Ne želim ništa komentirati do početka naredne godine." - kazao ja Goran Milić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Siniša Svilan, direktor programa Nove TV, koji je s HRT-a prešao na Novu, nije želio komentirati navodni "transfer".

"Tom pitanju nema mjesta. Ako ja ne znam, onda nitko drugi ne zna. Bit ću kolegijalan pa ću vam samo reći da ne želim davati nikakve izjave." - kazao je Svilan.

Do sada su na Novu TV s HRT-a, osim Siniše Svilana, prešli i Saša Kopljar, Mirjana Hrga, Iva Gačić i Ivana Ivančić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara