Gordana Getoš Magdić hitno operirana

JEDNA od osumnjičenih u takozvanom slučaju "selotejp", Gordana Getoš Magdić danas je hitno operirana u Kliničkoj bolnici u Osijeku, saznali smo od njene odvjetnice Ljubice Vrsaljko-Matijević.

"Ona se jučer tokom cijelog dana i noći žalila na bolove, a kad sam je danas posjetila u pritvoru tamo je već bila Hitna pomoć. Odmah je odvedena u bolnicu s teškim bolovima, te nakon preliminarnih prijedloga hitno poslana na operaciju. Ne mogu vas izvijestiti o detaljima njenog zdravstvenog stanja jer nije bilo vremena da o tome detaljnije porazgovaram s njenim liječnicima s obzirom da je operacija morala biti hitno izvedena. Operacija je počela oko 12 sati, u bolnicu su je odmah došli posjetiti članovi obitelji. Točne ćemo detalje o njenom zdravstvenom stanju saznati kasnije večeras", rekla je Ljubica Vrsaljko-Matijević u razgovoru za Index.

Matijević je dodala i kako je Magdić, ono kratko što ju je uspjela vidjeti u pritvoru prije nego je odvezena u bolnicu izgledala uistinu užasno, vidjelo se da trpi jako teške bolove. "Izgledala je kao da je ustala iz groba. Trpjela je užasne bolove. Iako ne znam detalje o njenom zdravstvenom stanju, mogu pretpostaviti da je riječ o nečem jako ozbiljnom s obzirom da je odmah po dolasku u bolnicu, nakon pregleda, poslana na operacijski zahvat. Već prije dva dana se žalila na bolove, ali danas joj se stanje pogoršalo. Čak mi je rekla kako je u životu trpjela svakakve bolove, ali joj nikad nije bilo ovako loše", rekla nam je Vrsaljko-Matijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je i kako nije zasad moguće predvidjeti koliko će dugo Getoš Magdić ostati u bolnici pa još nema nikakvih informacija o nastavku istrage. 

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara