Gordana Vulama otišla s mjesta glasnogovornice PU zagrebačke

GLASNOGOVORNICA zagrebačke policije Gordana Vulama zbog osobnih razloga više nije na toj dužnosti, rekao je načelnik Krunoslav Borovec koji je novinare danas izvijestio o najnovijoj promjeni.

"Gordana Vulama iz osobnih razloga neće više obavljati dosadašnji posao", kratko je rekao Borovec koji nije želio otkriti o kakvim je osobnim razlozima riječ.

Bez odgovora je ostalo i pitanje je li možda sama glasnogovornica tražila da se o njezinim navodnim osobnim razlozima ne priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik nije želio komentirati ni napis u tisku da je glasnogovornica smijenjena jer je sestra Marina Ivanovića, jednog od odvjetnika haškog bjegunca Ante Gotovine, te da "kao takva očito više ne može komunicirati s novinarima".

"Ne mogu govoriti o nagađanjima, pogotovo ne vezanim uz Gotovinu", kazao je, naglasivši da se njezin status u policiji nije promijenio, odnosno da je još uvijek formalno zadržala status glasnogovornice.

U razgovoru za Index.hr načelnik Borovec je rekao kako je Vulama bila donačelnik njegova Ureda i vrlo dobra suradnica, te kako će do daljnjega on i njegov tim ljudi, obavljati posao suradnje s medijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara