Granični policajac Bošnjak ubio kolegu Srbina

JEDAN pripadnik Državne granične službe BiH ubijen je danas na međunarodnom graničnom prijelazu između BiH i Crne Gore u mjestu Metaljka, kod Čajniča u istočnom dijelu Republike Srpske, službeno je potvrdila Državna granična služba BiH.

Načelnik Operativnog komunikacijskog središta Državne granične službe BiH Enver Hadžiahmetović je objasnio kako se ovo ubojstvo dogodilo u incidentu između dvojice pripadnika Državne granične službe BiH u kojem je Bošnjak B.A. iz Sarajeva pucao iz vatrenog oružja i usmrtio Srbina P.B. iz Čajniča.

Po Hadžiahmetovićevim riječima nakon ovog ubojstva međunarodni granični prijelaz Metaljka je zatvoren za promet i u smjeru izlaska u Crnu Goru i u smjeru ulaska u BiH, a ubojica je uhićen.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hadžiahmetović je također rekao da prema dostupnim saznanjima razlozi ovog ubojstva nisu nacionalne naravi.

Policijski dužnosnici u BiH koji su željeli ostati anonimni, rekli su kako je, nakon učestalih medijskih navoda da se Radovan Karadžić (haaški bjegunac) skriva u pograničnim područjima između BiH i Crne Gore, granični prijelaz Metaljka bio pod pojačanim nadzorom sigurnosnih službi.

Današnje ubojstvo pripadnika Državne granične službe BiH prvo je takvo ubojstvo u BiH nakon rata.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara