Gugutanje bebe probudilo Britanku iz kome

Gugutanje bebe probudilo Britanku iz kome

Tekst: I.Ka / Z.J.
Foto: Ilustracija

NAKON trovanja hranom koja je u sebi sadržavala bakteriju E.coli, 32-godišnja Britanka Karen Morrisroe-Clutton nalazila se u komi dok nije čula gugutanje svog 11-tjednog sina. Žena se nakon toga potpuno oporavila što je šokiralo liječnike. "Znala sam da umirem i potpuno sam se predala", kaže Karen koja supruga Paula smatra zaslužnim za njezin oporavak jer joj je upravo on pustio snimku njihovoga sina kako guguće.

"Čula sam Olliea i znala sam da me treba. Željela sam samo vidjeti njegovo lice i uhvatiti ga za ruke.", govori Karen koja se otrovala vegetarijanskim sendvičem kojega je pojela u blizini knjižnice u kojoj radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena je odvedena na intenzivno liječenja, a inducirana joj je koma kako bi se lakše moglo aparatima za dijalizu pokušati oporaviti njene bubrege. U komi je provela pet tjedana.

Za vrijeme boravka u bolnici, suprug je donosio slike dječaka te puštao video i audio snimke. Žena se probudila i rekla "Ne mogu to učiniti. Moram živjeti."

Karen danas živi normalnim životom, bubrezi su se gotovo u potpunosti oporavili. "Sad uživam u svakom trenu jer sam propustila tjedne života i odrastanja svoga sina."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara