HAK: Kilometarske kolone na autocesti A3

ZBOG gustog prometa na dionici autoceste A3, Ivanić Grad - Popovača, kolona vozila pred mostom Česma u smjeru Zagreba, duga je oko 10 kilometara, a na naplati Ivanja Reka, na izlasku s autoceste, oko 6 kilometara, izvijestio je HAK.

Promet je pojačan i na autocestama A1 Zagreb-Šestanovac, A6 Rijeka - Zagreb i A2 Zagreb-Macelj. Na naplati Lučko na izlasku s autoceste za sada nema gužve.

Zbog prometne nesreće u prekidu je promet na dionici ceste D303 Kanfanar-Rovinj. Obilazak je cestom Sošići-Brajkovići.

Mjestimice vlažnih kolnika ima u sjeverozapadnom dijelu zemlje i Slavoniji.

Zbog radova, dionicom autoceste A6 Rijeka - Zagreb, između čvorova Kikovica i Oštrovica vozi se dvosmjerno (sjevernim kolničkim trakom). Iz Rijeke prema Zagrebu nije moguć izlazak s autoceste na čvoru Oštrovica prema Krku i Crikvenici. Još danas, zbog asfaltiranja kolnika, dionica ceste D46 Stari Jankovci - Vinkovci bit će zatvorena do 19 sati. Obilazak je Tovarnik - Sotin, Sotin - Vukovar.

Gužve i na graničnim prijelazima
 
Na graničnim prijelazima Bajakovo, Stara Gradiška i Županja pojačan je promet putničkih vozila na ulasku u zemlju. Na graničnom prijelazu Pasjak kolona vozila na izlasku iz zemlje duga je oko 6 kilometara, na Bregani oko 3 kilometra, a na Macelju oko 5 kilometara.

Trajekti plove prema redu plovidbe. 

I.M.
Foto: HAK Webcam

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara