HANFA upozorava na brokere sa Sejšela: Budite oprezni, nemaju odobrenje za rad

HANFA upozorava na brokere sa Sejšela: Budite oprezni, nemaju odobrenje za rad

Foto: Shutterstock

HRVATSKA agencija za nadzor financijskih usluga upozorava ulagače na području RH na aktivnosti društva SENSEI markets Inc. sa sjedištem na Sejšelima.

SENSEI markets Inc. putem internetske stranicenudi investicijske usluge kao što su trgovanje financijskim instrumentima kao što su izvedenice na valute i robe, binarne opcije i slično.

.Iz HANFA-e upozoravaju da SENSEI markets nema odobrenje za poslovanje u Hrvatskoj, te poziva građane na maksimalni oprez pri sklapanju poslova s tom tvrtkom.

"Prema podacima kojima raspolaže Hanfa, SENSEI markets Inc. nema registriranu podružnicu u Republici Hrvatskoj niti je zatražilo odobrenje za osnivanjem podružnice za pružanje investicijskih usluga u Republici Hrvatskoj. Slijedom svega navedenog, Hanfa upozorava kako SENSEI markets Inc. nema ovlaštenje za pružanje investicijskih usluga u Republici Hrvatskoj.

Hanfa poziva ulagatelje s područja Republike Hrvatske na najveći mogući oprez prilikom razmatranja prihvaćanja ponude od strane SENSEI markets Inc. i njegovih predstavnika, a s obzirom da Hanfa nije nadležna za nadzor zakonitosti poslovanja istog, niti može utjecati na zaštitu prava i interesa ulagatelja koji poslovni odnos uspostavljaju s takvim osobama", navodi se u priopćenju HANFA-e.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara