HDZ: Plenković je skupio 37.989 potpisa, kandidatura je pravovaljana

HDZ: Plenković je skupio 37.989 potpisa, kandidatura je pravovaljana

Foto: Hina

SREDIŠNJE izborno povjerenstvo za izbor predsjednika HDZ-a pravovaljanom je utvrdilo kandidaturu za predsjednika Andreja Plenkovića istaknuvši kako je ona predana u propisanom roku s 36.989 potpisa podrške članova stranke.

"Središnje izborno povjerenstvo za izbor predsjednika HDZ-a na sjednici održanoj 7. srpnja 2016. donijelo je Odluku o utvrđivanju pravovaljanosti kandidature za izbor predsjednika HDZ-a. Odlukom se utvrđuje da je Andrej Plenković podnio kandidaturu za predsjednika HDZ-a u propisanom roku, da je kandidatura podržana s 36 989 potpisa podrške članova HDZ-a te da je kandidatura kandidata Andreja Plenkovića pravovaljana", stoji u priopćenju Središnjeg izbornog povjerenstva HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidat za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković je Središnjem izbornom povjerenstvu u srijedu predao potpise potpore za njegovu kandidaturu najavivši da će svoj program javnosti predstaviti u petak.

Plenković je jedini kandidat za predsjednika HDZ-a, a izbori za novog predsjednika će se, nakon ostavke Tomislava Karamarka, održati u nedjelju, 17. srpnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara