Hebrang u Gospiću nastavio kampanju druženjem s Milinovićem i don Kaćunkom

Hebrang u Gospiću nastavio kampanju druženjem s Milinovićem i don Kaćunkom

Tekst: J.C.
Foto: Željko Popović / Cropix

ANDRIJA HEBRANG predsjedničku kampanju danas je nastavio u Gospiću, "utvrdi" svog stranačkog kolege Darka Milinovića. Zajedno s ministrom zdravstva je Hebrang posjetio i drugog najpopularnijeg žitelja Gospića, kontroverznog don Kaćunka, nakon čega je razgovarao s novinarima.

Hebrang je u Gospiću govorio o središnjim odrednicama njegove kampanje pa je tako kazao da se zalaže za desetogodišnje obvezno školovanje, za besplatni studij za redovne studente, za manje doprinose i veće plaće... "Želim da imamo europski standard, u Europu moramo ući uzdignute glave", kaže Hebrang. Koji je također ponovio svoje novostečeno saznanje da javnim firmama trebaju upravljati menadžeri, a ne političari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na račun predsjednika Mesića, koji otvoreno kaže kako bi Hebrangova pobjeda na izborima bila njegov poraz, Hebrang se, kako kaže, u slučaju pobjede neće naslađivati. "Ako pobijedim na izborima neću pričati viceve o dosadašnjim predsjednicima. Pa čak ni o predsjedniku Mesiću. Ipak je on bio dvaput legalno izabran", kazao je Hebrang.

Vukelić obećao Milinoviću da će se ostaviti pušenja

Ministar zdravstva Milinović je, pak, novinare izvijestio da se ministar Branko Vukelić dobro oporavlja nakon srčanog udara. "Obećao mi je da će se ostaviti pušenja", rekao je Milinović. Milinović je novinare izvijestio i o zdravstvenom stanju ostalih članova Vlade: "Svi članovi vlade su psihički i fizički spremni za nove izazove".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara