Horor na splitskoj patologiji: Duševni bolesnik izrezao tri leša

Horor na splitskoj patologiji: Duševni bolesnik izrezao tri leša

POLICIJA je odustala od kriminalističke obrade i kaznenog gonjenja Željka Pavičića (27) koji je oskvrnuo tri leša zbog njegovog teškog duševnog stanja , te su ga prebacili na psihijatriju.

Događaj kao iz jeftinih američkih horor filmova zbio se noćas na patologiji KBC-a Split kada je 27-godišnji mladić je negdje između ponoći i 4 sata ujutro oskvrnuo tri tijela na način da im je napravio rez od glave do donjih ekstremiteta, potvrdila  je za Index glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević- Gudelj.

Neslužbeno  smo saznali da se radi o Željku Pavičiću koji je od prije poznat splitskoj policiji te se radi o rastrojenom mladiću, kažu za njega "da nije sav svoj".  Pavičić je izrezao tri tijela koja su bila izložena na stolovima, a njegovo djelo je otkriveno jutros oko 4.30 sati. Policija ga je već uhitila oko 7 sati , nakon što je jedan od čuvara rekao da je Pavičića oko ponoći vidio u krugu bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavičić je priveden istražnom sucu i trenutno se nalazi u službenim prostorijama splitske policije. Policija je planirala kontaktirati nadležno Državno odvjetništvo i s njima će se konzultirati za koje kazneno djelo će teretiti Pavičića za ovaj sumanuti čin.

D.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara