HP najavio najveće proširenje StorageWorks portfelja u svojoj povijesti

HEWLETT PACKARD najavio je najveće proširenje StorageWorks portfelja u svojoj povijesti Ulaganja, inovacije i partnerstva daju odgovore na najvažnija pitanja korisnika vezana uz pohranu.

U najvažnijem proširenju portfelja proizvoda za pohranu u svojoj povijesti, HP je predstavio brojne nove proizvode i usluge koji pružaju odgovore na najbitnija pitanja vezana uz pohranu te šire HP-ove dosege na globalnom tržištu uređaja za pohranu, čiju vrijednost IDC procjenjuje na više od 63 milijarde dolara.

Nova i poboljšana ponuda predstavljena na konferenciji HP Americas StorageWorks Conference rezultat je ulaganja, inovacija i partnerstava koja obuhvaćaju čitav HP StorageWorks portfelj osmišljen kako bi korisnicima pomagao da izvuku maksimum iz informacija kojima raspolažu.

Temeljita integracija cijelog HP-ova portfelja proizvoda za pohranu unaprjeđuje korisnička IT okruženja oslanjajući se na HP-ovu vodeću ulogu na tržištu poslužitelja, softvera za upravljanje i usluga. Na taj se način tvrtke za još jedan korak približavaju ostvarenju strategije Adaptive Enterprise, odnosno sinkronizacije poslovanja i IT-a te sposobnosti profitiranja od promjena.

 “Svakog nam dana naši korisnici govore da trebaju poboljšati kontinuitet poslovanja, konsolidirati pohranu i poslužitelje, udovoljiti većem broju propisa, pojednostavniti upravljanje pohranom i nastaviti s izgradnjom infrastrukture koja će se prilagođavati promjenama”, izjavio je Bob Schultz, viši potpredsjednik uprave i generalni direktor HP-ova odjela StorageWorks Division.

Više informacija potražite na www.hp.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara