HP organizira dvodnevni seminar “Catch The Wave” za novinare, poslovne partnere i poslovne korisnike

HP organizira dvodnevni seminar “Catch The Wave” za novinare, poslovne partnere i poslovne korisnike

TVRTKA HP organizira dvodnevni seminar "Catch The Wave" koji će se održati 12. i 13. lipnja 2003. godine u Domu hrvatskih likovnih umjetnika (Džamija).

HP je pripremio cjelodnevna događanja za novinare, poslovne partnere i poslovne korisnike. Seminarima će prisustvovati stručnjaci HP-a iz Hrvatske i drugih zemalja.

Seminari će objasniti novu viziju i strategiju ispisa i rada s digitalnim slikama. Također, predstavit će se novi proizvodi, između ostalog i nova linija HP Compaq prijenosnih i stolnih računala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cilj HP-a kao tvrtke je pomoći ljudima da iskoriste moć i mogućnosti tehnologije te je na odgovarajući način primjene u svom poslovanju i osobnom životu.

Strategija HP-a se temelji na proizvodima za široku paletu osobnih i poslovnih korisnika, kojima nude inovacije, zadovoljstvo i jednostavne načine primjene. HP nastavlja demonstrirati snagu svojih proizvoda i rješenja za ispis i rad s digitalnim slikama koji predstavljaju vrhunac ponude u svojoj klasi, a omogućuju veću produktivnost, unapređuju ispisnu infrastrukturu i doprinose održanju konkurentnosti tvrtke.

Na seminarima će se predstaviti: pisači u boji (modeli iz obitelji HP DeskJet, HP Business Inkjet, HP Color LaserJet), osobni i Photosmart pisači, višenamjenski i sve-u-jednom uređaji, jednobojni pisači i ispisni poslužitelji iz obitelji HP LaserJet, pisači za ispis velikih formata, skeneri, digitalni fotoaparati, digitalni projektori, nova HP Compaq stolna i prijenosna računala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara