HP poklanja repliku BMW WilliamsF1 bolida FW25

U PROMOTIVNOJ akciji ovog proljeća HP svim kupcima odabranih pisača i multifunkcijskog uređaja daruje vrijedan poklon - službenu repliku BMW WilliamsF1 Team model bolida FW25 na daljinsko upravljanje.

Promotivna akcija obuhvaća sljedeće HP-ove proizvode: pisače HP Photosmart 325, HP Photosmart 375, HP Photosmart 7450, HP Photosmart 7760, HP Photosmart 8150, HP Photosmart 8450 i sve-u-jednom uređaj HP Photosmart 2610.

Razdoblje promotivne akcije uz kupnju vrijedi za proizvode kupljene između 10. travnja 2005. i 31. svibnja 2005. godine ili do isteka zaliha. Korisnici se prijavljuju putem letka ili na www.hp.com/hr/krenimo uz obvezno slanje kopije računa.

HP je za poklon odabrao službenu repliku bolida FW25 BMW WillimasF1 Team na radijsko daljinsko upravljanje. Uz repliku bolida poklanjaju se baterije i paket baterija s mogućnošću ponovnog punjenja kao i punjač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva HP-ova rješenja, od pisača, fotoaparata i sve-u-jednom uređaja do osobnih računala, osmišljena su tako da besprijekorno rade u međusobnim kombinacijama i da ponude maksimalnu jednostavnost upotrebe u cijelom postupku od snimanja do razmjene fotografija.

Osim poklona uz kupnju, promotivna akcija sastoji se i od natjecanja za osvajanje četverodnevnog putovanja na jednu od europskih utrka Formule1. Za sudjelovanje u nagradnoj igri nije potrebna nikakva kupnja. Sudionici moraju u potpunosti ispuniti obrazac i dovršiti započetu rečenicu: „HP čini digitalnu fotografiju zabavnom jer…“

Za svaku državu koja sudjeluje bit će na raspolaganju jedno nagradno putovanje za dvije osobe, kao i digitalni fotoaparat HP Photosmart BMW WilliamsF1 Team Special Edition R607. Pobjedničke prijavnice će dana 15.06.2005., između svih primljenih valjanih prijavnica izabrati ocjenjivački sud od najviše 4 člana.

Članove ocjenjivačkog suda odredit će priređivači agenti, a birat će se između građana svih država koje sudjeluju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara