Hrvatska oduševljena Kolindinim statusom: 30 tisuća lajkova za idiotarije

Hrvatska oduševljena Kolindinim statusom: 30 tisuća lajkova za idiotarije

Screenshot: Facebook

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je na Facebooku za baklje na terenu na utakmici Hrvatske i Češke okrivila orjunaše.

Predsjednici su tako za izgrede huligana na tribinama krivi ni više ni manje nego nekadašnji pripadnici radikale političke organizacije koja ne postoji od tridesetih godina dvadesetog stoljeća.

Nije Kolinda jedina koja "zna" tko je pravi krivac za baklje na terenu. U nebuloznim izjavama pridružili su joj se i HSP-AS, Velimir Bujanec, i Željko Reiner koji ou orjunaše krive "jugo-oficire, Zorana Milanovića, UDBU, Ranka Ostojića...."

I Mamić krivi orjunaše

I Zdravko Mamić kojeg se često dovodi u vezu s Kolindom, prije nekoliko dana je izjavio kako su orjunaši ušli u Hajduk.

"Krivci su političari ljevičari i Orjuna koja se uvukla u Udrugu 'Naš Hajduk'. Torcida je cvijet hrvatstva, ali 'Naš Hajduk' je Orjuna koja se nametnula Torcidi i Hajduku", rekao je Zdravko Mamić prije samo četiri dana komentirajući transparent s čiovskog mosta "Sve izgubili dabogda".

Predsjednica Hrvatske i prvi dopredsjednik Izvršnog odbora HNS-a tako očito ne dijele samo zajedničku aferu o organizaciji njenog rođendana, smjene šefa SOA-e i financiranje predsjedničke kampanje već i nadopunjuju iste misli o onima kojima se ne sviđa rad Hrvatskog nogometnog saveza.

Kao što je Index već pisao, HDZ i KGK jasno su se odredili prema apsolutnom gazdi najjačeg nogometnog kluba i najbogatijeg sportskog saveza u državi, točnije prihvaćanjem njegovih kuna za Kolindinu kampanju, bez da su išta izjavili (točnije odbijajući išta reći) Mamiću su dali najglasniju i najjasniju podršku. OPŠIRNIJE.

>> ANKETA Kolinda, Reiner, Bujanec ili HSP-AS? Čija je izjava najgluplja

>> Popovi i "suci" kod Bujanca: Lijevi partizani su kriviza baklje, a Torcidu su preuzeli jugo-oficiri

>> Mamić i Kolinda, jedna pamet, a njh dvoje: Orjuna je kriva za sve

Status skupio gotovo 30.000 lajkova

Status Kolinde o Orjunašima skupio je 27.000 lajkova, a podijeljen je više od 3.000 puta..

 

Brojni komentatori oduševljeni su statusom predsjednice pa tako pozivaju na oduzimanje državljanstva, zazivaju Boga i mole Kolindu da učini nešto.

U nastavku pogledajte neke od najzanimljivijih komentara.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara