Hrvatska udruga sindikata nezadovoljna zbog medijskog rata oko Belja

HRVATSKA udruga sindikata Koordinacija sindikata Belja d.d. izrazila je danas priopćenjem nezadovoljstvo "medijskim ratom oko Belja", pozvala sve zainteresirane da se odazovu na natječaj i sudjeluju u privatizaciji kombinata, a predsjednika Uprave u ostavci Ivicu Vrkića pozvala je da privede postupak privatizacije kraju.

"Sidnikat HUS-a Belja d.d. jedini se dosljedno pridržava postignutog dogovora između Ministarstva poljoprivrede, lokalne uprave, Uprave Belja d.d. i Sindikata o nepokretanju novih inicijativa ili akcija do završetka natječaja o privatizacji," navodi se u priopćenju koje je potpisala predsjednica Koordinacije Branka Pakšić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi ovog sindikata mišljenja su da "neodmjereni istupi u medijima bilo predstavnika Sindikata, lokalne uprave ili Uprave Belja d.d. nanose više štete nego koristi djelatnicima Belja".

Ovaj sindikat traži "poštivanje konsenzusom postignutog dogovora o privatizaciji" i ističe kako se zalaže "za poštenu i transparentnu privatizaciju koja je i osigurana predloženim i usuglašenim tekstom natječaja o privatizaciji".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara