Huligani kišobranom i šakama premlatili sina glumca Ante Čede Martinića

Tekst: Dragan Miljuš

DVOJICA 16-godišnjaka iz Osnovne škole Pojišan premlatili su 14-godišnjeg školskog kolegu, sina popularnog glumca Ante Čede Martinića. Nasrnuli su na njega prije nekoliko dana za vrijeme velikog odmora u parku na Bačvicama. Jedan ga je nekoliko puta udario šakom u glavu, a drugi kišobranom po nogama. Navodno je ispao nesporazum oko motocikla.

Huligan nasrnuo na Martinića, ovaj ga uhvatio za nos

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događaj je policiji prijavio Čedo Martinić, koji je i sam imao neugodan susret s jednim od napadača. Pred školskom pedagoginjom nasrnuo je na glumca, koji je hitro reagirao te agresivnog "malca" uhvatio za nos. U KBC-u su 16-godišnjaku utvrdili lakše tjelesne ozljede.

Šesnaestogodišnjaci su ispitani u Drugoj policijskoj postaji. Tvrde da im je Čedin sin prijatelj i da ga nisu htjeli ozlijediti. Martinić nije htio ništa komentirati, kao ni ravnatelj škole Boris Poljak. Tajnica je pojasnila da je u tijeku natjecanje iz nekoliko predmeta i da je to puno važnije od nečega što se dogodilo i prošlo. "To vi samo zbog atrakcije zovete", drži ona. Odbila se predstaviti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara