Humanitarna aukcija trofeja hrvatskih sportaša za borbu protiv ovisnosti

UDRUGA Pet plus započela je danas humanitarnu aukciju "Darujmo osmijeh, darujmo život" tijekom koje će prodajom 15 trofeja vodećih hrvatskih sportaša pokušati do 23. prosinca prikupiti što više novca za smještaj zajednice za liječenje ovisnika "Tvoja staza".

Pokretač akcije bivši je profesionalni boksač Željko Mavrović koji je darovao svojih pet najvrednijih trofeja iz sportske karijere.

"Predmeti koje sam darovao nose velike uspomene, ali nije mi ih žao dati jer ću biti sretan ako akcija pomogne da se neki od tih ljudi spase", rekao je Mavrović na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svi zainteresirani mogu licitirati cijene trofeja na broj telefona 48 80 400 od danas do 23. prosinca, kada će se održati završna aukcija u hotelu Opera.

Terapijska zajednica "Tvoja staza" djeluje 1,5 godinu u selu pokraj Petrinje, u dotrajalom objektu koji ne odgovara potrebama. U radu s ovisnicima primjenjuje se terapija autogenim treningom, a dosad je kroz taj način odvikavanja od droga prošlo 20 ovisnika.

Neki od svojih trofeja darovali su, uz Mavrovića, Gordan Kožulj, Zoran Primorac, Zvonimir Boban, Goran Ivanišević, Janica Kostelić, Ivica Kostelić, Slavko Goluža, Perica Bukić, Stipe Drviš i Mirko Filipović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara