Hypo banka preselila u Slavonsku aveniju

HYPO Alpe-Adria-Bank d.d. službeno se preselila u novu središnjicu Banke u Hrvatskoj - Hypo Centar u zagrebačkoj Slavonskoj aveniji. Preseljenjem na novu lokaciju s danom 9. ožujka i službeno je preregistrirano sjedište Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. te nova adresa sjedišta glasi: Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb. Broj telefonske centrale je 01/603 0000 a faxa 01/600 7000.

Osim Banke, u Hypo Centar su se preselile i ostale članice Hypo Group Alpe Adria u Hrvatskoj - Hypo-Leasing Kroatien d.o.o., Hypo Alpe-Adria-Invest d.d., Hypo Alpe-Adria-Nekretnine i Hypo Alpe-Adria-Vrijednosnice. Osamsto zaposlenika Grupe doselilo se sa sedam zagrebačkih lokacija u 25.000 četvornih metara uredskih prostora Hypo Centra.

U prizemlju Hypo Centra otvorena je nova podružnica Banke koja se prostire na 900 četvornih metara i najveća je Hypo podružnica u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hypo Centar je multifunkcionalan poslovni centar ukupne površine 86.000 četvornih metara. Uz poslovnicu Banke s 24-satnom samoposlužnom zonom i drive-inom, u zgradama 2 i 4 nudi najsuvremenije urede, kafiće, prvorazredan restoran, najmoderniji fitness/wellness centar, vrtić, podzemnu garažu, ljekarnu, samoposluživanje, drogeriju, pekarnicu, kemijsku čistionicu, turističku agenciju i razne trgovine, koji omogućuju kvalitetniju svakodnevicu.

U sklopu centra nalazi se i moderan konferencijski centar površine 3.500 četvornih metara. Glavna konferencijska dvorana Kongresnog centra može ugostiti do 1400 uzvanika, dok su dvorane kapaciteta 300 osoba predviđene za manje izložbe, seminare, konferencije i događanja. Prvi sadržaji već su počeli s radom, a otvorenje ostalih očekuje se tijekom svibnja ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara