HŽ o privremenom zatvaranju pružnih dionica

Hrvatske željeznice (HŽ) izvijestile su danas da će zbog radova idućih dana biti zatvoreno nekoliko pružnih dionica.

Zbog radova na pruzi Koprivnica - Osijek 17. ožujka od 6,30 do 9,50 sati za promet će biti zatvorena dionica između kolodvora Našice i kolodvora Koška. Budući da u to vrijeme na relaciji Koprivnica - Osijek i obrnuto voze dva putnička vlaka, putnike će tada između Našica i Koške i obrnuto prevoziti autobusi.

Isti dan na toj pruzi zbog radova od 10,20 do 11,50 sati za promet će biti zatvorena dionica pruge između kolodvora Koška i kolodvora Bizovac. Budući da u to vrijeme na relaciji Koprivnica - Osijek i obrnuto također voze dva putnička vlaka, putnike će između Koške i Bizovca i obrnuto prevoziti autobusi.

Dana 18. ožujka na istoj pruzi zbog radova od 6,30 do 9,40 sati za promet će biti zatvorena dionica pruge od stajališta Josipovac do kolodvora Osijek. Budući da u to vrijeme na relaciji Koprivnica - Osijek i obrnuto voze tri putnička vlaka, putnici će između Josipovca i Osijeka i obrnuto biti prevoženi autobusima.

Na pruzi Knin - Zadar od 17. ožujka do 4. travnja radnim danom od 8,40 do 16,30 sati obavljat će se radovi, stoga će ta pruga od 8,40 do 16,30 sati biti zatvorena za promet svih vlakova. Budući da u to vrijeme na relaciji Knin - Zadar i obrnuto voze dva putnička vlaka, putnici će između Knina i Zadra i obrnuto bit će prevoženi autobusima.

Subotom i nedjeljom vlakovi na pruzi Knin - Zadar - Knin vozit će po redu vožnje.

Hrvatske željeznice također obavješćuju javnost da će zbog radova na pruzi Banova Jaruga - Pčelić 17., 18. i 19. ožujka od 7,30 do 14,30 sati za promet biti zatvorena dionica od kolodvora Daruvar do kolodvora Sirač. Budući da u to vrijeme na relaciji Banova Jaruga - Pčelić i obrnuto voze dva putnička vlaka, putnici će tada biti od Daruvara do Sirača i obrnuto prevoženi autobusima.

(Hina) pp mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara