HŽ: obavijest o promjenama u putničkom prometu zbog radova

Zbog radova na pojedinim dionicama HŽovih pruga putnici će se privremeno prevoziti autobusom umjesto vlakom, priopćeno je iz HŽa.

Zbog sanacije naponskog stanja na dionici pruge Zaprešić - Varaždin - Kotoriba između kolodvora Varaždin i Čakovec 21. svibnja od 9,30 do 13,40 sati putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Varaždin - Čakovec i obrnuto.

Zbog strojne zamjene pragova na dionici pruge Knin - Zadar između kolodvora Knin i Kistanje, od 23. svibnja do 10. lipnja, osim subotom i nedjeljom, u razdoblju od 8,50 do 15,45 sati putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Kistanje - Knin i obrnuto te na relaciji Knin - Zadar.

Zbog izmještanja pruge radi izgradnje autoceste Rijeka - Rupa na dionici pruge Šapjane - Rijeka između kolodvora Juradni i Šapjane 28. svibnja od 8 do 21,40 sati te od 22,30 sati pa do 30. svibnja u 5 sati putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Rijeka - Šapjane i obrnuto, Šapjane - Jurdani i obrnuto, te Ilirska Bistrica - Jurdani i obrnuto.

Zbog sanacije naponskog stanja na dionici pruge Zaprešić - Varaždin - Kotoriba, između kolodvora Novi Marof i Turčin, 30. i 31. svibnja od 9,20 do 13,10 sati putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Novi Marof - Varaždin i obrnuto te Turčin - Novi Marof i obrnuto, kaže se u obavijesti HŽ-a.

(Hina) pp yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara