HŽ: zbog radova na stajalištu Čulinec privremena regulacija prometa

Hrvatske željeznice (HŽ) izvijestile su danas da će zbog izgradnje otočnog perona na stajalištu Čulinec i izmicanja kolosijeka na podvožnjaku Čulinečka ulica od petka, 6. veljače, u 22 sata do subote, 7. veljače, u 21,30 sati te od subote, 7. veljače, u 22 sata do nedjelje, 8. veljače, u 22 sata željeznički promet na dionici pruge od kolodvora Zagreb Borongaj do kolodvora Sesvete teći jednim kolosjekom.

Zbog toga će tri brza vlaka iz smjera Zagreba prema Sesvetama voziti pomoćnim prijevoznim putom preko zagrebačkog Ranžirnog kolodvora. Riječ je o vlakovima koji iz Zagreba voze za Vinkovce i Osijek. Očekuje se da će ti vlakovi kasniti oko 20 do 30 minuta.

Na relaciji Zagreb Glavni kolodvor-Dugo Selo neki vlakovi bit će spajani tako da će voziti kao jedan vlak, a nakon Dugog Sela vlakovi će biti rastavljeni i vozit će u redovitom sastavu. Zbog toga će neki vlakovi imati kasniji polazak. Riječ je uglavnom o prigradskim vlakovima i lokalnim putničkim vlakovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zbog ove privremene prometne regulacije moguća su manja kašnjenja lokalnih i prigradskih vlakova.

Uz dosadašnju privremenu nemogućnost zaustavljanja vlakova na stajalištu Čulinec iz smjera Zagreba prema Sesvetama, u subotu, 7. veljače, od 22 sati do 8. veljače u 22 sata vlakovi se neće zaustavljati na stajalištu Čulinec niti iz smjera od Sesveta prema Zagrebu, izvijestio je HŽ.

(Hina) xpp ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara