HZZO poziva osiguranike da obnove policu dopunskog zdravstvenog osiguranja

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) pozvao je danas osiguranike kojima uskoro istječe polica dopunskog zdravstvenog osiguranja da na vrijeme obnove policu.

Osiguranici će tijekom svibnja na kućne adrese primiti ponudu HZZO-a o obnavljanju police dopunskog zdravstvenog osiguranja, a ako građani žele koristiti dopunsko osiguranje bez prekida trebaju 25 dana prije isteka postojeće police dostaviti HZZO-u ponude poštom ili ih ubaciti u kutije u Direkciji, područnom uredu ili ispostavi Zavoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što obnove policu osiguranicima će na kućnu adresu biti dostavljeni jedan primjerak potpisanog ugovora o dopunskom zdravstvenom osiguranju (polica i Opći uvjeti), iskaznica dopunskog zdravstvenog osiguranja te uplatnice premije za cijelo razdoblje osiguranja (jednu - u slučaju da su se odlučili na godišnje plaćanje; dvije - u slučaju da su se odlučili na polugodišnje plaćanje; četiri - ako su premiju odlučili plaćati tromjesečno; dvanaest - u slučaju mjesečne uplate).

Za sve informacije o obnavljanju police dopunskog zdravstvenog osiguranja građani mogu nazvati besplatne brojeve telefona 0800-79-89 i 0800-79-79.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara